eerlijk agressief spel leidt gae naar de winst

De Eagles wonnen dinsdagavond met 3-1 van Jong PSV in Terwolde. De mannen uit Deventer deinsden niet terug voor de mannen van Jong PSV. Strijdlustig begonnen ze aan de één na laatste oefenwedstrijd voordat de competitie van start gaat.

In de 41ste minuut kwam de treffer van Jong PSV en de 0-1 prijkte op het scorebord. Een vervelende stand om de rust mee in te gaan voor Go Ahead. De tweede helft kregen de Eagles echter wel vleugels en aan hun snelheid ontbrak het niet. Het spel was aantrekkelijk om naar te kijken en de Eagles speelde strijdlustig maar eerlijk.

In de 48ste minuut kende de scheidsrechter een terechte penalty toe aan de Eagles en daar was de 1-1. Jong PSV moest zich zien te hervatten wat niet heel erg gemakkelijk leek. In de 66ste minuut kopte Tcho Tcho Nzuzi Makuso de 2-1 binnen De wist moest wel aan de Deventer kant blijven, dus een tegentreffer werd aan alle kanten geprobeerd tegen te houden. In de 87ste minuut was de winst voor de Eagles zeker, een derde doelpunt van Freek Heerkens zorgde voor de 3-1.

Voordat de wedstrijd begon werden er langs het veld speculaties gemaakt dat Van der Biezen zou vertrekken naar Duitsland. De ander zei “Nee joh, hij gaat naar Polen of toch naar België”. De conclusie was uiteindelijk dat Van der Biezen vertrekt naar Polen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.