Home / archiefcentraal / een natuurweekend op de lemelerberg

een natuurweekend op de lemelerberg

IVN Zuid-Kennemerland houdt in samenwerking met Landschap Overijssel, op 2 en 3 september, een natuurweekend op de Lemelerberg. Het is dé kick-off van het nieuwe buitenwerkseizoen, twee dagen gezellig buiten in de natuur met een groep enthousiaste mensen. Natuurliefhebbers die het leuk vinden een handje te helpen zijn van harte welkom

Jonge dennenbomen die op de heide groeien moeten verwijderd worden. Dit is nodig om de natuurwaarde van De Lemelerberg verder te vergroten en de plantjes weer een kans te geven.

Natuurlijk is er tijd voor lekker eten en wandelen. Voor de overnachting is gekozen voor een camping, aan de voet van De Lemelerberg. Landschap Overijssel verzorgt op vrijdagmiddag een natuurwandeling. De kosten voor dit weekend zijn voor overnachten 10 euro. Zorg zelf voor een tent, werkkleding, ontbijt, lunch, laarzen en neem je eigen koffie/thee mee. Zij zorgen voor gereedschap, begeleiding, werkhandschoenen en een soep voor tussen de middag. Informatie en aanmelden via ivnzk.natuurwerk@gmail.com of bij Marc van Schie, 023 535 12 39.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.