een gezellig blokje om fietsen

Fietstoerclub Heikera houdt op 17 juli vanuit Heino de 44e editie van Blokje-Om. Deze NTFU fietstocht heeft drie afstanden, 30, 60 en 100 km. Alle routes zijn met pijlen uitgezet. Start en finish is bij Café-Restaurant De Veldhoek aan de Lemelerveldseweg 37 in Heino.

Inschrijven voor de 100 km kan tussen 08.00 en 12.00 uur, voor de 30 en 60 km tussen 09.00 en 12.00 uur. De sluitingstijd van de eindcontrole is 16.30 uur.

De 30 km gaat via de Raarhoek richting Luttenberg, waar de rust en controle is bij Camping De Luttenberg. Na de rustpauze gaat de tocht verder richting Lemelerveld en vervolgens weer naar het startpunt De Veldhoek.

De 60 km volgt eerst de route van de 30 km maar gaat bij Luttenberg verder richting Hellendoorn-Luttenberg om vervolgens via de Twentseweg uit te komen bij rust en controlepunt Pannenkoekenhuis in Marle. Na de rust gaat men verder via Hancate en Lemelerveld om weer aan te sluiten bij de 30 km richting het eindpunt.

De 100 km gaat eerst gelijk op met de 60 km maar gaat bij Luttenberg verder richting Hellendoorn-Hulsen om dan via de Piksenweg uit te komen in Den Ham. Vervolgens kom je via Junne en Stegeren bij rust- en controlepunt Cafe De Bootsman.

Na de rust gaat de route naar Dedemsvaart. Via enkele omwegen kom je uit in Varsen en Ommen om daarna via Giethem en Lemelerveld weer uit te komen bij het startpunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.