echtpaar wolters van dam 60 jaar getrouwd

Het echtpaar Wolters-van Dam is 60 jaar getrouwd. Dat heeft het Raalter stel dinsdag natuurlijk uitgebreid gevierd met een proeffestival bij Restaurant De Bagatelle.

Meneer Wolters en mevrouw Wolters-van Dam zijn beide nog erg kwiek en fietsen graag. In de winter wordt het fietsen zelfs bijgehouden op de hometrainer in de keuken.

Meneer Wolters zit nog vaak achter de computer en checkt elke ochtend het nieuws op internet, leest zijn e-mails en zoekt informatie op over dingen die hij wil weten. Hij doet niks met Twitter of Facebook. “Dat is niet zo interessant”, vertelt hij. Meneer is 15 jaar lang penningmeester geweest van de Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex waar ze nu wonen. Zijn taken als penningmeester hield hij toen al bij in een Excel bestand op de computer. Zijn vrouw maakt allerlei kaarten en spullen voor de bazaar.

Het echtpaar heeft twee kinderen, vier kleinkinderen en één achterkleinkind. Van hun zoon, dochter en schoonzoon hebben zij kaarten gekregen voor het concert van André Rieu in Maastricht. Daar zijn ze op 16 juli heen geweest en zoals mevrouw zelf zei “Zo’n concert is in het echt veel mooier dan op TV”.

Met de corsages op hun kleding gespeld gingen ze op weg naar het proeffestival in de Bagatelle. Hier werden ongeveer 60 mensen verwacht. Dit was 60 jaar geleden trouwens wel anders, mevrouw had toen een witte anjer als corsage, meneer had helemaal geen corsage, hij droeg namelijk zijn uniform.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.