eagles verslaat eredivisionist excelsior

Go Ahead Eagles heeft vrijdag laten zien goed op weg te zijn in de voorbereiding op aankomend seizoen. De ploeg uit Deventer versloeg Eredivisionist Excelsior uit Rotterdam. In Terwolde werd het 2-0.

Vanaf het begin van de wedstrijd werd er fanatiek gespeeld door beide ploegen. En wanneer Eagles de concentratie ook maar een beetje verloor, dan was daar trainer Joop Gall die de spelers met zijn gecoach vanaf de zijlijn weer scherp kreeg. Soms werd er zelfs zo fanatiek gespeeld, dat er een aantal gemene overtredingen werden gemaakt.

Het eerste doelpunt werd gemaakt door Koen van der Biezen, die de bal met een mooi schot in de touwen schoot. Excelsior kwam, met name in de tweede helft, vaak voor het doel van de ‘thuisploeg’, maar kwam niet tot scoren. Dat gebeurde wel aan de andere kant. Na een prachtige actie krulde Jarchinio Antonia de bal langs de doelman van Excelsior.

Dinsdag 18 juli speelt Eagles een oefenwedstrijd tegen De Graafschap. Ook deze wedstrijd wordt gespeeld in Terwolde en begint om 19.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.