eagles verliest van de graafschap

. Vooral de opstelling van de Graafschap, 4-4-2, waren de mannen uit Deventer niet gewend. Daardoor liep de wedstrijd in het begin nog wat stroef, maar beide ploegen toonden veel inzet en speelden aanvallend.

Er mag worden gezegd dat de mannen uit Deventer er bovenop zaten en het spel van de Eagles was met vlagen beter dan de ploeg uit de eredivisie De Graafschap.

Koen van Biezen werd in de eerste 15 minuten al onderuit gehaald in het penaltygebied, de scheidsrechter zag hier niets van en liet het spel gewoon doorgaan. Soms ging het er hard aan toe tussen de ploegen, ook nu werd er een aantal flinke overtredingen gemaakt. De Eagles lieten niet over zich heen lopen en de overtreders werden ook flink op hun nummer gezet.

De tweede helft verliep de wedstrijd wat rustiger. In de 87ste minuut werd Jerchinio Antonia onderuit gehaald. Ook nu zag de scheidsrechter er geen strafschop in. Antonio probeerde nog wel verhaal te halen bij de scheidsrechter, maar in plaats van een strafschop kreeg hij een gele kaart, hij legde namelijk zijn hand op de borstkas van de scheidsrechter. Nog niet zo lang voor deze gele kaart liep een verdediger van de superboeren tegen Suk op, er was niets aan de hand. De scheidsrechter zag dit toch anders en ook Suk werd op de bon geslingerd.

Het was voor de spelers van Go Ahead Eagles ook een weerzien met oud-trainer Andries Ulderink. Go Ahead is nog op zoek naar nieuwe spelers, een spits en een linksbenige verdediger.

De voorbereiding van de Eagles mag er zijn en het spelvertoon op het veld is niet mis, hier en daar nog wat sleutelen maar dan staat er een elftal dat klaar is voor de competitie. Op 23 juli neemt Go Ahead Eagles het op tegen het Sallandse Streekteam in Heeten. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.