Home / archiefcentraal / dvd ijsselproms uitgereikt aan burgemeester

dvd ijsselproms uitgereikt aan burgemeester

Burgemeester Ton Stien ontving op 7 juli uit handen van Angelieke Huisman en Wim Harleman, bestuursleden van Stichting IJsselproms een bijzondere DVD. Een eerste exemplaar met daarop het muzikale spektakel De IJsselproms dat op 4 april dit jaar is gehouden. Kortom, een bijzonder document waarop een stuk culturele geschiedenis van Olst-Wijhe is vastgelegd.

IJsselproms 2011 had een feestelijk tintje dit jaar vanwege het 10-jarig bestaan van de gemeente Olst-Wijhe. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de gemeente een promotiefilm laten maken, dat tijdens de IJsselproms is afgespeeld. Ook deze beelden en geluiden komen terug op de DVD over IJsselproms 2011. De DVD is vanaf 14 juli verkrijgbaar bij Boekhandel De Korten in Olst.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.