duidelijkheid over stukken zegge vii

“Naar het zich laat aanzien, maar je weet het maar nooit, deelt de rechter dit standpunt niet. Hij liet tijdens de zitting onomwonden blijken dat die geheimhouding door de gemeenteraad wel degelijk is opgeheven,” aldus De Kort.

“Op ons verzoek zal de bestuursrechter de hele kwestie aan een inhoudelijke toets onderwerpen. Wij zijn daar erg blij mee, want dan zijn we eindelijk verlost van al die procedurele foefjes, noem het maar pesterijen, van het Raalter college. Misschien vindt u het een beetje veel informatie, maar ik als ik zo links en rechts om me heen hoor willen nu ook vele andere Raaltenaren wel eens weten wat de Gemeente Raalte te verbergen heeft (grondaankoop van agrariër/dure sloop en sanering gebouwen Te Wierik, enzovoort). Het is immers hoogst merkwaardig dat stukken waarvan de gemeenteraad de geheimhouding bewúst heeft opgeheven, door het college van b&w nog steeds krampachtig onder de pet worden gehouden. Onbegrijpelijk ook dat de raad dit maar zo zonder slag of stoot accepteert. Toch?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.