drivers uut salland met eigen kroeg naar assen

Het café is niet te herkennen als het als container in elkaar gevouwen is, maar eenmaal geïnstalleerd op het terrein zal het zich ontvouwen tot een waar café.

De Drivers uut Salland is ontstaan uit een vriendengroep van tien man. De mannen gaan zelf al 20 jaar naar het festival, maar sinds de vereniging bestaat zijn hier heel wat mensen bijgekomen. Ruim 60 vrachtwagens verzamelen zich vrijdagmorgen en middag op het industrieterrein in Raalte. Niet iedereen kan in de ochtend al mee. “Sommige moeten nog werken en vertrekken vanmiddag naar Assen” aldus vicevoorzitter Rudy.

Erwin Brul, de voorzitter van de vereniging, zit in de organisatie van het Truckstar Festival en zorgt er al heel wat jaar voor dat de hele vereniging naar het festival toe kan. Een hele organisatie, maar zijn vrienden spreken dan ook vol lof over hem. “Niet iedere vrachtwagen kan zomaar het festivalterrein oprijden, je wordt dan ook ingeloot voor het festival”, zegt de toekomstige vicevoorzitter Erik.

Het hele weekend zijn de mannen, vrouwen en kinderen van de vereniging te vinden op het festivalterrein. Buiten het koffie drinken en taarten eten in hun gloednieuwe en eigen café, zal er vast ook wel een biertje worden gedronken. Voor meer informatie over deze vereniging kan je een kijkje nemen op http://staging2.driversuutsalland.nl/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.