Home / archiefcentraal / drietal wil met vals geld betalen

drietal wil met vals geld betalen

Drie vrouwen zijn dinsdagmiddag in Raalte aangehouden, omdat zij met vals geld wilden betalen. Het drietal stond landelijk geregistreerd en werd door een cassière van een winkel aan de Herenstraat herkend.

De vrouwen wilden met een vals bankbiljet betalen, om zo ‘echt’ geld terug te krijgen. Dat lukte niet door de oplettendheid van de medewerkster van de winkel. Hierop verlieten de vrouwen met gezwinde spoed de winkel.

Het drietal werd even later door de politie aangetroffen en naar het politiebureau gebracht. Vals geld werd bij hen niet meer aangetroffen. Wel werd bij de één van de vrouwen een ploertendoder en een boksbeugel aangetroffen. Die werden inbeslaggenomen. Na verhoor is het drietal in vrijheid gesteld.

Lees ook

Eerste exemplaar fotoboek ‘Etty Hillesum en het IJssellandschap’ voor Jan Terlouw

WELSUM/DIEPENVEEN – Jan Terlouw heeft woensdag 17 november het eerste exemplaar van het nieuwe fotoboek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.