docenten landstede ontdekken talent

De Talentenpool van de Landstede is genomineerd voor de Jos Kemenade Award 2011. Een aantal ambitieuze Landstededocenten heeft het afgelopen jaar meegedaan aan deze Talentenpool. De docenten werden hierbij uitgedaagd om zich met hun talent te onderscheiden van de rest.

Tijdens groepsbijeenkomsten en via individuele opdrachten leerden de 24 deelnemers onder andere hun studenten en collega’s coachen. Rekening houden met het individu en zijn leerstijl was daarbij het uitgangspunt.

Wim Bos, docent Sport & Bewegen bij Landstede MBO, was één van de deelnemers. Bos ontdekte ook dat hij collega-docenten kan ondersteunen en begeleiden.

Het platform Leraar 24 heeft van alle projecten filmpjes gemaakt. Voor het Landstede-project is er onder meer gefilmd in het Landstede Sportcentrum met Wim Bos. Vanaf midden september kan iedereen via een speciale site stemmen op zijn of haar favoriete project, de finale vindt plaats op 1 oktober tijdens de Nationale Onderwijsweek. Voor de winnaar is er een interactief congres in het kader van professionaliseren, ter waarde van 15.000 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.