dieksiepop mikt op breder publiek

Daarnaast heeft de organisatie weer gezorgd voor een verrassingsact. Wat dat betreft heeft Dieksiepop een (kleine) reputatie hoog te houden. Vorig jaar waren dat de heren van Johnny & the Gangsters of Love die met een Amerikaanse oldtimer het terrein kwamen opgereden voor een portie ouderwetse rock’n roll.

Na de zeer geslaagde editie van vorig jaar (met onder andere Go Back To The Zoo, net vlak voor hun grote doorbraak) staan dit jaar de Handsome Poets op het Dieksiepoppodium. Ze waren veelvuldig op 3FM te horen met hun hits ‘Blinded’ en ‘Dance the war is over’. Begin dit jaar werd hun succes bekroond met een 3FM Serious Talent award voor beste nieuwkomer. Deze zomer staan vele binnen- en buitenlandse festivals op hun agenda waaronder Lowlands.

Met de band KRACH is het eveneens hard gegaan afgelopen jaar. Ook KRACH is namelijk 3FM serious talent en hun single ‘So I do a little dance’ was veelvuldig op de vaderlandse radio te horen. KRACH valt het beste te omschrijven als rauwe rock met een dance-insteek. ‘Gas erop en keihard rechtdoor, het is de enige manier om de muziek van The Pikey’s te omschrijven. Geen rare snufjes of moeilijke elektronica. Gewoon loeiharde rock, zoals het ooit uitgevonden werd in de jaren ’70 door Led Zeppelin, Van Halen, AC/DC en Deep Purple. Het vijftal Lick uit Deventer is één van die nieuwe ‘gierende gitaren, ultralange haren’ rockbands. Beuken maar!

Het terrein aan de Haarlerveldweg is vanaf 16.00 uur geopend. De entree bedraagt 7 euro. Het feest duurt tot 1.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht op staging2.dieksiepop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.