de vierdaagse lopen voor het goede doel

Leonie Niesen loopt aanstaande week mee in de Vierdaagse van Nijmegen. Niet voor haar eigen plezier, maar om geld op te halen voor een goed doel. Ze heeft de Nijmeegse bestempeld als soort van sponsorproject, om geld op te halen voor een stichting die door een vriendin van haar is opgericht.

Een vriendin van Niesen is naar Indonesië vertrokken, om daar kansarme kinderen te helpen om een bestaan op te bouwen. Niesen laat zich sponsoren. Elke cent die ze ophaalt, gaat rechtstreeks naar de stichting.

Niesen zoekt voor haar barre wandeltocht in Nijmegen uiteraard nog extra sponsoren. Sponsoren kan door deze link te volgen. Wil je weten waar het geld terecht komt? Klik dan hier. Tot op heden heeft Leonie ongeveer 900 euro opgehaald. “Maar het zou natuurlijk geweldig zijn als daar nog een bedrag bovenop komt,” aldus Niesen.

De verrichtingen van Leonie zijn te volgen via http://staging2.de4daagselive.nl/loopnummer. (haar loopnummer is 40-M-028).

Loop je zelf ook in de Vierdaagse mee? Stuur dan gerust je foto’s en artikelen in naar redactie@sallandcentraal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.