de typejuf geeft les in een caravan

Een bijzonder en uniek ICT project is bijna klaar om van start te gaan. Het Sallandse bedrijf Bdata ICT Solutions is druk bezig met de laatste fase van een mobiel leslokaal. Initiatiefneemster Ingrid van Deelen, de typejuf, nam altijd alle laptops en leerstof mee naar scholen. Dat waren bij elkaar vier zware kratten die ze mee moest slepen.

Nu hoeft dat niet meer, in het mobiele leslokaal staat straks alle apparatuur klant en klaar. De twaalf werkplekken zijn in één oogopslag te overzien en vanaf één punt te besturen. De caravan, waar het hele leslokaal inzit, is voorzien van energiezuinige apparatuur. Het mobiele leslokaal wordt gebruikt voor typles, trainingen met het programma Microsoft office en is ook geschikt om bedrijven te trainen hoe ze moeten werken met nieuwe software.

De caravan brengt na de zomervakantie verschillende scholen en bedrijven in de regio een bezoekje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.