de schutse misschien een bijzondere school

Basisschool De Schutse gaat volgend jaar misschien verder onder een nieuwe naam en met een nieuw concept. De school gaat dan verder als een bijzondere school. Hoe deze toekomstplannen eruit zien is voor ouders van de leerlingen nog niet helemaal duidelijk.

Het nieuwe concept van De Schutse zorgt dan ook voor onrust bij de ouders. Daarom houdt de school, samen met SCOS-directeur Louis Peeters, een informatieavond over de plannen. ”We willen de onrust bij de ouders wegnemen”, aldus Louis Peeters. Een bijzondere school werkt vanuit een bepaalde godsdienst of levensovertuiging.

Op de avond wordt zoveel mogelijk informatie gegeven, maar nog veel punten uit het plan staan open. ”We willen ouders ook invloed geven op het proces”, zegt Peeters. Als de plannen doorgaan zal de school volgend jaar beginnen met het nieuwe concept, dan wordt er ook gekeken of de nieuwe manier van lesgeven werkt. Mocht het merendeel van de ouders het niet eens zijn met het nieuwe concept dan worden zij gevraagd om mee te denken over wat er veranderd kan worden en wat hen nu bevalt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.