Home / archiefcentraal / de 10 verschillen tussen keuzes

de 10 verschillen tussen keuzes

“Als een mens verantwoordelijk kan worden gehouden voor zijn eigen keuzes is hij volwassen. Tenminste volgens één van meer omschrijvingen van volwassenheid. Onze onderwijzer in de vierde klas van de lagere school achtte ons al volwassen. Als het in de klas te rumoerig werd waarschuwde hij met de onvergetelijke woorden:‘Als dit niet onmiddellijk ophoudt gaan wij vanmiddag niet tekenen, maar rekenen. Dat scheelt maar één letter. De keus is aan jullie,”’ zegt Huub. “Het spelende kind in de mens maakt in de vakantie ook keuzes. Soms verschillen ze maar één letter.”

Tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Vanaf februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.