dat was een heftige eerste bangerrace

. De heren deelnemers spaarden elkaar niet en er werd vol bij de tegenstanders naar binnen gereden. Doordat de deelnemers niet zoals bij een gewone rodeo in een veld los gelaten worden maar op een heuse autocross ovaal moesten rijden lagen de snelheden erg hoog en daardoor dus ook de klappen echt hard.

Het zand spoot hoog op en als er weer een auto ergens op in reed ging het publiek weer uit hun dak. Tijdens de laatste omloop bleef het publiek ooooh roepen en werd geen enkele auto meer gespaard. Alles moest kapot en goed ook. Uit de puinhopen kwam een deelnemer licht gewond uit de auto, maar het was al snel opgelost.

Wat opviel aan de deelnemers was het grote broederschap onder elkaar. Zo rijden ze het ene moment bij elkaar de auto in om daarna de ander te helpen het wrak uit te komen en elkaar de hand te schudden. En dan ook nog even naar het publiek zwaaien om te laten zien dat alles goed is gegaan. Een heftig middagje Bangerace en op naar volgend jaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.