dansen en touwtrekken in de blubber

Het weer heeft geen invloed gehad op de sfeer op het Elshoffeest. De feestgangers hadden ook nauwelijks de tijd om stil te staan bij het afgelasten van enkele grote events, want vrijdagavond om 19.00 uur begon het feest alweer. Als eerste stonden de kooivoetbalwedstrijden op het programma en een half uur later was het tijd voor de touwtrekwedstrijden. Vooral de touwtrekkers hadden het lastig vanwege het drassige veld. Een tactische aanpak was de enige kans om een goede wedstrijd te spelen.

Tegelijkertijd lieten de kinderen in de tent zien dat er veel talent is op de Elshof. Met veel dans en dit keer een heuse moppentrommel. Na afloop begon de Dance Classics Quiz met enkele eenvoudige vragen, maar ook een paar bijzonder lastige. De winnares werd bekroond met een stemmige gouden pruik en een paar dikke zoenen van Patrick & Patrick.

Aansluitend was het tijd voor de verloting. Iedereen maakte maar liefst 35 keer kans op een prijs. Sommigen waren wel bijzonder gelukkig en sleepten meer dan een prijs in de wacht.

Na de loterij kon de Dance Classics avond beginnen. De Barcode Band wist de dansvloer te vullen en de zaal op zijn kop gezet. Tegen 1.30 uur stopte de band en ging het licht aan. Maar zoals gewoonlijk was dat voor velen nog niet direct reden om naar huis te willen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.