crt voorzitter aan kop in tourspel

De voorzitter van wielervereniging CRT Raalte staat na twee dagen aan de kop het klassement van het Tourspel. Johan Kiekebosch, de CRT-voorzitter, heeft na twee etappes 177 punten verzameld. Op 19 punten afstand volgt Demi Brinkhuis uit Wijhe hem.

Het toeval wil dat CRT Raalte en Salland Centraal samenwerken in de organisatie van het Tourspel. Dit ruikt dus ontzettend naar handelen met voorkennis, omkoopschandalen en valsspelerij. En dat zal het ook wel zijn, want die voorzitter is toevallig ook nog familie van de hoofdredacteur van Salland Centraal… De redactie gaat vanaf morgen op zoek naar het schandaal achter deze ‘toevalligheid’.

De eerste twee dagen van de Tour zijn voor Contador-fans geen al te beste dagen geweest. Contador liep veel vertraging op na een valpartij, veroorzaakt door een toeschouwer die nota bene de verkeerde kant op keek toen het peloton aan kwam denderen. De verkeerde kant op kijken. Dat is ongeveer hetzelfde als een nieuwe, dure tv kopen en hem dan vervolgens achterstevoren in de woonkamer zetten.

Over achterstevoren gesproken: De onderkant van het klassement ziet er weinig belovend uit. Er zijn namelijk 97 deelnemers die nog geen punten hebben gescoord in het Tourspel. Alfa Ozzy uit Sibculo staat op plek nummer 860 van de ranglijst. Hebben ze in Sibculo geen verstand van wielrennen, of trekt de schrijver van dit stukje een voorbarige conclusie? Gezien de renners in het team Alfa Ozzy komen die punten nog wel.

Nog een Kiekebosch in het Tourspel trouwens. Harrie Kiekebosch, hoofdredacteur van Salland Centraal, verdient ook nog wel even een bijzondere vermelding. Je kunt de man alles verwijten, van voorkennis tot valsspelerij. Maar Harrie staat momenteel nog zonder punten in het klassement. Lege handjes, geen succes. Kiekebosch kan misschien wel een leuk Tourspel verzinnen, maar verstand van wielrennen heeft-ie niet. Misschien toch even iets beter op zijn familie letten? Laat dat een tip voor volgend jaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.