crossen op zomerfeesten wesepe

De Zomerfeesten in Wesepe heeft er twee nieuwe onderdelen bij. De ‘Vake bi’j te bange cross en de ‘Klim noar de zunne’ maken vanaf dit jaar deel uit van het feest. Op 12 augustus barst het feest los. Drie dagen lang staat er een boordevol programma op het menu.

Het feest begint vrijdag om 10.00 uur met het kinderprogramma wat wordt gevolgd door het openingsprogramma met de Roaltjer Jongs. ’s Avonds laten de regionale deelnemers hun talenten horen tijdens het inmiddels beroemde songfestival. De avond wordt afgesloten door een feestavond met de band Roofgarden

13 augustus staat er ook weer heel wat op het programma, van kinderspelletjes, strandvolleybal tot visagisten studio. Nieuw op de zaterdagmiddag is de ‘Vake bi’j te bange cross’. In verschillende battles wordt er vanaf 13.30 uur door een parcours gecrosst met brommers, fietsen, auto’s, motors en nog veel meer. Om 15.00 uur worden de meest uiteenlopende kavels aan de man gebracht tijdens de Sallandse schreeuwveiling. ’s Avonds gaan Q5 en DJ Jeronimo zorgen voor een gezellige avond.

Het tweede nieuwe onderdeel, de ‘Klim noar de zunne’, wordt op zondag gehouden. Na de kerkdienst en het frühshoppen kunnen de waaghalzen onder ons het kermissterrein vanuit de lucht bekijken. Het slotfeest wordt verzorgd door Reflex en Mulder & Mulder. Het kermissterrein is aan de Ds. Kreikenlaan in Wesepe natuurlijk. Het complete programma is te vinden op staging2.zomerfeestenwesepe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.