computercursussen voor 50 plussers

De Stichting Ouderenwerk Heino helpt nog steeds ouderen met het leren gebruiken van de computer. Eerder dit voorjaar volgde 50 mensen een cursus in het Computercafé. Door de vele belangstelling voor de cursus gaat het cursusaanbod nog even door.

Begin oktober start Ouderenwerk met nieuwe computercursussen. Je maakt hierbij gebruik van de computers die in het Computercafé staan. Er wordt gewerkt met Windows XP en Windows 7.

De basiscursus biedt je niet alleen de mogelijkheid om vertrouwt te raken met het hele computergebeuren, maar is ook de mogelijkheid om door te gaan met een vervolgcursus. In deze cursus staat e-mailen en internetten centraal.

In een cursus fotobewerking leer je om jouw digitale foto’s over te brengen naar de computer, ze in mappen op te bergen en ze vervolgens te bewerken met het programma Picasa. Wil je op een meer speelse manier met je foto’s om leren gaan dan is een cursus (re)ceatieve fotobewerking misschien iets voor je.

Je kan je nu al opgeven voor de cursus die het beste bij je past. Voor meer informatie hierover neem je contact op met H.J. Hullen via 393736 of met L. Maas-Koevoets via 392070. Aanmelden moet gebeuren voor 1 oktober. Het Computercafé is te vinden in de kelder van zorgcentrum het Wooldshuis in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.