Home / archiefcentraal / computercursussen bij swaenewoerd

computercursussen bij swaenewoerd

Swaenewoerd biedt vanaf de eerste week van september weer een uitgebreid pakket computercursussen voor ouderen aan. Voor zowel beginners als gevorderden bevat het cursuspakket weer veel moois. Van een beginnerscursus waarbij de deelnemers kennis maken met de mogelijkheden van internet en e-mail tot aan cursussen fotobewerking en stamboomonderzoek.

De beginnerscursusgroepen starten op maandag 5 en dinsdag 6 september. De bijeenkomsten duren telkens van 10.00 tot 12.00 uur. De vervolgcursussen starten op donderdag 8 september. De cursus fotobewerking (telkens op woensdagochtend) wordt aangeboden vanaf 19 oktober. Vrijdagmorgen 9 september gaat de cursus Aldfaer van start. Hierbij leren de deelnemers te werken met dit genealogieprogramma (in te zetten voor stamboomonderzoek).

Elke cursus bestaat uit acht dagdelen van twee uur. De deelnemers (maximaal zes cursisten per keer) krijgen telkens les van twee vrijwilligers. Er wordt rekening gehouden met de wensen en snelheid van werken van de cursisten. Om te kunnen deelnemen aan deze cursussen dient u wel te beschikken over een PC of Laptop, een eigen e-mail adres is ook van belang. De inschrijvingen worden op datum van inleveren verwerkt. Dus vol is vol.

Een folder met meer informatie en het inschrijfformulier kunt u afhalen bij de balie van Swaenewoerd, Zwanenwoerd 1, 8102 BE, Raalte. Of bellen naar 0572 – 345678. Alle informatie wordt dan toegestuurd.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.