carinova organiseert familiedag

Carinova Steunpunt Mantelzorg houdt op 3 september een gezellige familiedag voor gezinnen met een kind met een beperking. Deze dag is bedoeld voor gezinnen uit de gemeentes Dalfsen, Ommen en Raalte. De dag vindt plaats op camping Starnbosch en bij restaurant Het Boskamp, Sterrebosweg 2 in Dalfsen en duurt van 9.45 tot 15.30 uur. Graag opgeven vóór zaterdag 20 augustus via 0900 86 62 of per mail via steunpuntmantelzorg@carinova.nl. Ook kunt u hier terecht voor meer informatie. Aan de familiedag zijn geen kosten verbonden.

De dag staat in het teken van een dag om anderen te ontmoeten die in dezelfde situatie zitten en een dag om met elkaar leuke dingen te doen.

Er worden activiteiten georganiseerd voor de kinderen met een beperking, de broertjes en zusjes en de ouders. ’s Ochtends zijn er twee programma’s, één voor de ouders en een programma voor de kinderen. Zo is er bijvoorbeeld een clown, kunnen de kinderen een rit op een pony maken, hun nagels laten versieren en is er een springkussen. Ook kunnen ze mee met een rit in de huifkar en een brandweerauto bekijken.

Voor ouders is er ’s ochtends een interessante workshop van Jeannette Bakker, opleider van kindercoaches. ’s Middags is er een informatietent en kunnen de ouders een kijkje nemen bij de kinderactiviteiten. Uiteraard is er tussentijds veel tijd om in een ontspannen sfeer, met andere ouders van gedachten te wisselen.

Bij een beperkt aantal aanmeldingen zal het programma worden aangepast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.