carinova neemt de hartkamp onderhanden

Het terrein van De Hartkamp in Raalte wordt flink onder handen genomen. Carinova is al enige tijd bezig met het realiseren van onderdelen van het Masterplan. In de eerste fase van het plan werd wooneenheid de Braak gebouwd. In de tweede fase werden de kleinschalige woonvormen Jan van Arkel 1 en 2 gebouwd. Jan van Arkel 2 wordt 14 juli opgeleverd. In de derde fase wordt er een gezondheidscentrum gebouwd, hiervoor wordt de hoogbouw op de hoek Jan van Arkel en Hartkampweg gesloopt. In het gezondheidscentrum kun je terecht voor de poli van het Deventer ziekenhuis, apotheek, huisartsen, verloskundigen en nog meer.

In de vierde fase wordt achter op het terrein een gebouw voor kleinschalig wonen en dagbehandeling gebouwd. Ook het centrale hart van De Hartkamp wordt volledig nieuw gebouwd.

Op dinsdagavond presenteerden Carinova en architectenbureau Grunstra het masterplan aan omwonenden van het verpleeghuis. De gemeente was hierbij aanwezig. ‘’In de loop van de jaren hebben we de omwonenden steeds bij het Masterplan betrokken, dus zo’n verassing was het niet voor de omwonenden’’, aldus Jackie van Beek, manager van Carinova woonzorg. Er was voldoende animo voor de informatie avond. ‘’De omwonenden reageerde overwegend positief’’, zegt Jackie van Beek. Het punt van parkeren voor de omwonenden kwam nog wel aan de orde, deze opmerkingen neemt Carinova mee in de verdere ontwikkeling van het plan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.