care4kids zoekt vrijwilligers

Zorgorganisatie Residentiële & Ambulante Zorg (RAZ) zoekt vrijwilligers die 29 september willen meehelpen met de voorbereidingen voor het Care4Kids Event Heino. Care4Kids is een gratis verwenweekend voor dertig zorggezinnen op bungalowpark Landgoed Old Heino. Het evenement vindt dit jaar plaats van 30 september tot en met 3 oktober.

De werkzaamheden van de vrijwilligers bestaan uit het sorteren van binnengekomen goederen, het vullen van de koelkasten in de bungalows, het opmaken van de bedden in de vakantiewoningen en het inrichten van de feesttent. Naar wens kunnen belangstellenden zich opgeven voor een dagdeel of een hele dag.

Voor meer informatie of aanmelden neem je contact op met Hetty Lommers, 088 328 00 50 of h.lommers@raz.nl. Of mw. Alie van den Berg, 0572 39 45 34, tuindecovandenberg@hotmail.com. Kijk ook op staging2.care4kidsevent.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.