Home / archiefcentraal / caravancentrum wordt garage met tankstation

caravancentrum wordt garage met tankstation

Het garagebedrijf wil op de plek van het huidige recreatiecentrum een autogarage met wasserette, werkplaats en tankstation vestigen. Ook moet er een buitenstalling voor koopauto’s komen. Het tankstation zou ook LPG gaan verkopen. Daarnaast wil de ondernemer er oplaadpunten voor elektrische auto’s plaatsen.

De gemeente beoordeelt het verzoek van De Croon in eerste instantie positief. Wel vinden de bestuurders dat er eerst een haalbaarheidsonderzoek gedaan moet worden. Dat moet de ondernemer zelf uitvoeren.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.