cabaretier andre manuel op stoppelhaene

Cabaretier André Manuel komt naar de cabaretavond van de Stöppelhaene. Ook oude bekenden zoals Herman Tutert en ’t Wiejes Cabaret treden op. Thijs Kemperink maakt ook zijn opwachting in de Sallandse Herberg. Het popkoor Be Yourself zal, samen met het trio Herman Kampman, Jan Niewold en Peter Deiman, zorgen voor opzwepende muziek op 24 augustus.

Naast lokale cabaretiers, heeft de organisatie André Manuel kunnen vastleggen voor de Sallandse Cabaretavond. Manuel heeft zijn sporen verdiend als cabaretier, maar ook als acteur is hij voor velen geen onbekende. Hij heeft onder andere gespeeld in de populaire tv-serie ‘Van Jonge Leu en Oale Groond’. Speciaal voor Stöppelhaene heeft hij een conference gemaakt, waarbij hij zijn gedachten over Stöppelhaene verbindt aan de actualiteit en politiek. Deze Twentse cabaretier is het verfrissende briesje dat het Nederlandse cabaret af en toe zo goed kan gebruiken.

Tijdens de openingsavond van Stöppelhaene wordt er teruggeblikt op 60 jaar Stöppelhaene. Ook opvallende nieuwsberichten van het afgelopen jaar uit de gemeente Raalte zullen door Herman Tutert en ’t Wiejes Cabaret onder de loep worden genomen. Een optreden van Herman Tutert is, met rake grappen, Herman heeft al menig politicus en bezoeker verrast met een goed geplaatste opmerking. Ook de heren van `t Wiejes Cabaret krijgen de lachers ieder jaar op hun hand, door hun `objectieve’ kijk vanuit Wijhe naar de laatste gebeurtenissen in de gemeente Raalte.

Met een licht Twents accent neemt Thijs Kemperink je mee op zijn hilarische reis door ons land. Hoe voelt iemand zich, die 28 jaar woonachtig is tussen de koeien, kalfjes, schapen en kippen en de rust slechts verstoord ziet door een overvliegende straaljager? Deze cabaretier weet er alles van. Thijs Kemperink vertelt over zijn eerste verre reizen naar wereldsteden als Almelo, Hengelo en Enschede.

Naast al deze optredens is de bekendmaking van de Oogstkoningin van Stöppelhaene 2011 een hoogtepunt bij de openingsavond. Ook is er deze avond extra aandacht voor de Sallandse Boer en zijn oogstgaveproject. De avond wordt gepresenteerd door Bjørn Roesscher.

Het programma van de Sallandse Cabaretavond wordt mede mogelijk gemaakt door het Hoftheater. Entreekaarten voor deze veelbelovende Sallandse Cabaretavond zijn vanaf nu voor 13,50 euro te koop bij Schulten Lederwaren in Raalte. De afgelopen jaren was de Sallandse Cabaretavond vele malen ruim voor Stöppelhaene uitverkocht. Wie verzekerd wil zijn van een kaartje, kan dus beter niet te lang wachten. De Sallandse herberg is 24 augustus om 19:00 uur geopend en het programma start om 19:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.