buldergeweld bij autoblubbering

Met een schuursponsje en wat schoonmaakmiddel krijg je de vol geblubberde auto’s niet meer schoon. Geen stofhappen meer, maar kliederen, dat was het thema van het feestweekend in Lierderholthuis. En de deelnemers hebben zich daar afgelopen weekend goed aan gehouden.

Om 12.00 uur ging afgelopen zondag het autoblubbering van start. Twee banen van 50 meter en aan het eind de beruchte modderbak, de deelnemers stond nog wat te wachten. Je moest de overkant van de modderbak halen, maar zo ver mogelijk komen was ook een goed streef doel. De deelnemers konden zich goed uitleven op de baan.

Mocht de modder opdrogen dan had de organisatie al een tractor met sproei-installatie klaar staan om weer wat modder bij te maken. De vele auto’s zorgden voor heel wat vermaak op de baan. Kleine auto’s, waarvan iedereen dacht dat ze geen kans maakten, wisten toch de overkant te halen. Daar konden de grote auto’s nog wel wat van leren, die zakten veelal weg in de modder en moesten de overwinning toch aan de kleinere auto’s gunnen.

Nadat alle auto’s volledig vies en besmeurd door de bak heen waren geraasd zette het feest zich voort in de feesttent. De dj’s van Back in Time sloten daar het feestweekend af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.