broer en zus samen 4 keer kampioen

Martijn Blankfoort uit Hoonhorst en zijn 9-jarige zusje Merel zijn maar liefst vier keer kampioen geworden bij de Kringkampioenschappen in Lierderholthuis.

Martijn reed met zijn D-pony, Sonja, een geweldige L1-dressuurproeg. Hij werd eerste in de dagwedstrijd en ook kringkampioen Salland. Door zijn kringkampioenschap is Martijn direct geplaatst voor de Overijsselse kampioenschappen die in augustus worden verreden.

Zijn 9-jarige zusje Merel wist zich met maarliefst twee pony’s te plaatsen voor de Overijsselse kampioenschappen op het onderdeel springen. Merel Blankfoort kwam met beide pony’s uit in de klasse B springen en werd met haar A-pony, Dipsy Queen kampioen en met haar B-pony, Snowy M.B. reservekampioen. Maar ook de dressuur liep goed en zodoende presteerde Merel het om met Snowy M.B. ook nog eens reservekampioen in de klasse B -dressuur te worden.

Beide ruiters komen uit voor de ponyclub De Heuvelruiters uit Luttenberg. Broer en zus mogen nu hun titel gaan verdedigen op de Overijsselse kampioenschappen op 13 augustus in Balkbrug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.