Home / archiefcentraal / broekland pakt flink uit

broekland pakt flink uit

De inwoners van Broekland lieten woensdagmiddag zien waarom zij die titel ‘Leukste Dorp van Overijssel 2011’ verdienen. Om het nog even aan te kaarten hadden ze al een plekje voor de felbegeerde bokaal gemaakt. Een immens grote pop van hout heeft een bordje in zijn handen waarop staat ‘Gereserveerde plek voor de enorme bokaal’.

Broekland trok alles uit de kast om duidelijk te maken dat zij het leukste dorp zijn. Zo lieten de inwoners zien dat je niet naar de zee hoeft wil je een watersport kunnen beoefenen. Pak een trekker, maak een eigentijdse waterski en meer is er niet nodig voor een beetje waterpret.

Natuurlijk hield de duoburgemeester, Gait Middelkamp en Jos ten Have, een motiverende toespraak over Broekland. En werd de middag afgesloten met heel wat muziek en een meters lange polonaise. Broekland heeft nu de kans gehad om zichzelf te laten zien, nu is het de beurt aan de rest van de dorpen die in de halve finale zitten. De inwoners van Broekland kunnen nu alleen nog maar duimen.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.