Home / archiefcentraal / broekland laat leukste dorp van overijssel zien

broekland laat leukste dorp van overijssel zien

Broekland is in de race voor ‘Het leukste dorp van Overijssel’. Dat laten ze niet onopgemerkt. Op 12 en 13 juli ligt er namelijk een heel programma klaar om Broekland te versieren en in de aandacht te zetten.

Op 12 juli wordt Broekland vanaf 18.30 uur versierd met broeken in bomen, broeken aan lantaarnpalen, broeken aan huizen en broeken aan vlaggenstokken. Op 13 juli begint de Broeklandse Fair op het Bouwhuisplein. De hele middag zijn er leuke activiteiten waar je aan mee kan doen. Om 17.15 uur wordt iedereen in de grote tent verwacht, om daar uit volle borst het ‘Leukste dorp lied’ uit volle borst mee te zingen, onder begeleiding van het koor Inspiration.

Lees ook

Film, muziek en cabaret in Lommerrijk en Hoftheater

LUTTENBERG – Er is het komende weekend weer van alles te beleven in amfitheater het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.