bomvolle open dag eagles

De spelers van Go Ahead Eagles nemen het op hun open dag op tegen een team bestaande oud-spelers van de club. Enkele bekende namen als René Eijkelkamp, Paul Bosvelt, Marc en Edwin Overmars zullen meespelen. De open dag van 24 juli moet weer een feest voor jong en oud zijn, vol met activiteiten.

En centraal staat uiteraard de presentatie van de spelersgroep om 13.00 uur. Werden de nieuwelingen vorig jaar per helikopter ingevlogen, ook nu is er een spectaculaire entree. Vorig jaar was een veelgehoorde opmerking dat de presentatie teveel tijd in beslag nam, het duurt nu allemaal korter. Na de presentatie staat de wedstrijd op het programma tussen oud-Go Ahead Eagles en het team van trainer Joop Gall. Na dit duel delen de spelers en begeleiders handtekeningen uit.

Ook op het terrein is veel te doen. Uiteraard verwacht de club veel toeloop als direct bij de start van de Open Dag de verkoop start van gedragen wedstrijd- en trainingskleding. De kinderen kunnen zich de gehele dag vermaken. Nieuw is het Go Kids Dorp waar je ook kan deelnemen. maar waar je ook mee kan doen aan een voetbalspektakel met tien verschillende onderdelen. Leden van de kidsclub kunnen hier gratis aan meedoen, ben je nog geen lid, dan kun je je ter plaatse opgeven. Zij ontvangen een scorekaart waarop de stand en deelname wordt weergegeven. Wanneer ze alle onderdelen gevolgd hebben ontvangen ze een presentje en een gratis suikerspin.

Voor de oudere supporters zorgt Cambio Events samen met Deventer Radio voor vertier vanaf een vijf meter hoge muziektoren. Op drie meter hoogte komt een bordes voor een DJ en daarvoor staat een podium. Tevens lopen er drie radioreporters rond. Zij verzorgen een sfeerimpressie die live op Deventer Radio wordt uitgezonden.

Voetbal staat uiteraard weer centraal. Er worden twee velden uitgezet voor een mini toernooi. Er wordt gespeeld in twee leeftijdsklassen Beide finales worden gespeeld in het stadion.

Voor iedereen met een goede traptechniek bestaat de kans op een dagje toeren in een fraaie cabrio. In samenwerking met sponsor Volkswagenbank is er een wedstrijdje cabrio-schieten, waarbij het de bedoeling is dat de bal van een afstandje in de cabrio wordt gemikt.

Andere activiteiten zijn het kinderquadcircuit. Ook is er een wedstrijd krat stapelen. Wie denkt een stier te kunnen bedwingen, kan het proberen op een mechanische rodeostier. En als je toch wat energie kwijt wil, kun je ook de bungee-run proberen. Kortom, op 24 juli van 12.00 tot 17.00 uur staat de Open Dag van Go Ahead Eagles bol van de activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.