black cat loopt flinke schade op

Afgelopen zaterdag was het voor de Black Cat einde oefening in Cadzand-bad, in Zeeland. Het team uit Lemelerveld liep flinke motorschade op tijdens het tractorpulling evenement.

Tien deelnemers deden mee aan de wedstrijd en Black Cat verscheen als zevende aan de start. Drie tractoren haalde al een full pull, nu lag er een kans voor de Black Cat. Wim, één van de teamleden, had al gauw door dat ze een goede grip hadden en ook de balans was in orde. De Black Cat haalde ook een full pull, maar de rit bleek van korte duur. Direct na de finish sloeg de drijfstang door het onderblok.

Na de Black Cat werd er nog één full pull gereden door de Bandjt. Aangezien de Black Cat niet mee kon doen met de finale, bleven ze steken op een 5de plaats. Het leverde het team toch nog 33 wedstrijdpunten op. In het algemeen klassement staat het team uit Lemelerveld op de tweede plaats.

Op de zondagochtend is er gekeken naar het kapotte blok en hoe deze gemaakt kant worden. Over een kleine twee weken staat de wedstrijd in Lochem op het programma. Ook geïnteresseerd? Op 6 augustus om 17.00 uur begint het spektakel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.