black cat haalde full pull in drenthe

Tractorpuller Black Cat uit Lemelerveld deed op 2 juli goede zaken in het Drentse Eext. Daar vond namelijk hun derde wedstrijd tractorpulling plaats.

Onder toeziend oog van medewerkers en klanten van Horticoop, Combidrain en autobedrijf Van Staalduinen, ging Black Cat van start. Na de trek van de eerste tractor werd duidelijk dat de sleepwagen te licht was. Nadat de organisatie de sleepwagen verzwaard had ging de wedstrijd verder.

Daarna was Black Cat aan de beurt. Hij had gelijk een goede grip maar de balans was niet optimaal Maar de 100 meter werd wel gehaald, een Full Pull. Nog zes andere tractoren haalde een Full Pull, een spannende finale dus.

Vlak voor de finale is de Black Cat nog wat aangepast voor een betere balans. Wim, chauffeur van Black Cat, mocht het gas open gooien en zette de sleepwagen vier meter voorbij zijn concurrent, Eager Beaver. Black Cat behaalde uiteindelijk de vierde plaats. In het algemeen klassement staat Black Cat op de derde plaats.

De volgende wedstrijd is op 9 juli op het strand Nulde in Putten. De wedstrijd begint om 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.