beth hart naar lucky rijssen

Singer-songwriter Beth Hart zal op 1 december een optreden geven bij Lucky Rijssen. Ze tourt door Europa om haar nieuwe album te promoten die zal verschijnen in september.

Beth Hart heeft samen met gitartist Joe Bonamassa een nieuw album opgenomen, getiteld Don’t Explain. Het album komt op 26 september in Nederland uit.

Beth Hart brak in 1999 door met single L.A. Song. Wat volgde waren succesvolle tours en later ook succesvolle albums. Vooral in Nederland heeft ze veel fans. De Amerikaanse heeft in haar leven behoorlijk wat ups en downs gehad. Succes, afgewisseld met zeer diepe dalen, heeft haar gevormd tot de zangeres die ze nu is.

Na Waylon en Ben Saunders is dit het derde concert dat in Lucky wordt gehouden. Hierdoor vormt de discotheek zich meer naar een concertlocatie. De kaartverkoop van de tour is op 29 juli begonnen. kaarten zijn te kopen via Paylogic, Primera winkels en de bekende voorverkoop adressen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.