barbecueproeverij bij hotel de zwaan

Hotel De Zwaan presenteert op vrijdagavond 15 en zaterdagavond 16 juli een zomerse barbecueproeverij. Chef-kok Richard de Haan en Nols Heetkamp laten de bezoekers proeven van vlees, vis en vegetarische gerechten van de barbecue en geven ondertussen barbecuetips.

Nols Heetkamp is onder meer bekend van de Outdoor Cooking Store in Raalte en is voormalig Nederlands kampioen barbecueën. “Wij laten de bezoekers verschillende kleine en (hele) grote BBQ‘s zien. Maar nog belangrijker, we laten zien wat de mogelijkheden zijn. De koks gaan ‘live’ aan de slag waarbij verschillende bereidingstechnieken worden toegepast.”

Reserveren kan door te bellen naar 0572-363738 of te mailen naar info@hoteldezwaan.com. De deelnamekosten bedragen 29,50 euro per persoon (exclusief de drankjes). Aanvang is beide avonden om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is men welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.