asiel overspoeld met katten en kittens

moeder was nergens te bekennen. Het is voor het asiel dweilen met de kraan open.

Het asiel kon twee kittens plaatsen, maar kreeg die zelfde dag vijf kittens binnen. Het is volgens het asiel in Zwolle nog nooit zo druk geweest.

Maar liefst 107 kleine, ondeugende en miauwende viervoeters zitten in het Zwolse asiel te wachten op een nieuw tehuis. Ze zitten er in alle kleuren, spierwit, pikzwart, getijgerd, lapjes, rood, wit en ga zo maar door. Gelukkig zijn deze katjes allemaal ingeënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt.

Veel van de kittens zitten nu bij pleeggezinnen zodat ze alle aandacht krijgen die ze nodig hebben. Hierna wachten ze op een lieve baasjes die ze een warm en vriendelijk onderkomen kunnen bieden. Voor meer informatie over de kittens en het asiel surf je naar http://staging2.dierenasielzwolle.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.