altijd al kunstenaar willen worden

Altijd kunstenaar willen worden? Wel creatief, maar geen durf om ook echt aan de slag te gaan? Wie wil, wordt kunstenaar. Dit blijkt uit het boek Kunstzinnig.nl, met bijna vijftig verhalen over opvallende kunstenaars van de website kunstzinnig.nl. Sinds 7 juli ligt Kunstzinnig.nl in de winkel.

Annemarie Eijsvogels uit Raalte maakt deel uit van de gekozen kunstenaars.

Eijsvogels liet vloeibare verf stromen, won een van de grote Kunstzinnig-wedstrijden en exposeerde met een grote groep kunstenaars op Terschelling en zelfs helemaal in New York. Ambitie heeft ze altijd gehad, van jongs af aan, maar pas de laatste jaren experimenteert ze met volle teugen.

In het boek zegt Eijsvogels “Geleidelijk ben ik abstracter gaan werken. Veel mensen denken dat realistisch schilderen moeilijker is dan abstract schilderen. Dat is niet waar. Gebruik de werkelijkheid nog wel als leidraad maar stort mij meer op patronen en structuren. Dat is moeilijker. Het doet een beroep op intuïtie en vereist kennis van compositie en kleurgebruik.”

Het boek kost 17,95 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.