zwemmen voor ticket naar athene

Jeffrey Beltman en Wesley Klumper zijn geselecteerd om deel te nemen aan de Special Olympics in Athene. Allebei voor het onderdeel zwemmen. Maar om deel te kunnen nemen, moeten ze per persoon 1000 euro betalen. Om hun deelname te bekostigen, gaan leerlingen van het Carmel

College Salland ‘Sponsorbaan Zwemmen’.

Eigenlijk is sponsorbaanzwemmen hetzelfde als een sponsorloop. Je laat je sponsoren door familie, vrienden of kennissen. Je kunt je laten sponsoren voor 0,20 euro per baan tot een maximum bedrag van 5 euro, of je kunt gewoon een bijdrage vragen.

In de lerarenkamer van het CCS hang inmiddels ook een collectebus om het duo naar Athene te krijgen. Vrijdag duiken de leerlingen het water van zwembad Tijenraan in Raalte in. Er wordt gezwommen van 13.00 uur tot 14.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.