zorgboerderij t hamel houdt open dag

Op 11 juni opent zorgboerderij ’t Hamel haar staldeuren. Belangstellenden zijn welkom om van 10.00 uur tot 16.00 uur een kijkje te nemen op het verbouwde deel waar de dagopvang voor ouderen plaatsvindt.

De oude koeienstal is veranderd in een leefruimte met een ruime keuken, twee rustkamers, drie toiletten en een kantoorruimte. In deze nieuwe ruimte, die rolstoeltoegankelijk is, kunnen 12 ouderen vijf dagen per week van hun dagbesteding genieten.

Een belangrijk uitgangspunt van ’t Hamel is dat ieder mens uniek is, waardoor iedereen mag en kan zijn zoals hij is. Er zijn volop mogelijkheden voor verschillende activiteiten, waarbij zoveel mogelijk geprobeerd wordt met ieders persoonlijke voorkeuren rekening te houden. Bovendien geldt het uitgangspunt: ‘Geen moeten maar mogen.’

Tijdens de Open Dag zijn er verschillende activiteiten. ’s Ochtends worden er Oudhollandse liedjes gezongen, is er verkoop van brocante en worden er verschillende streekproducten aangeboden. Ook is er een demonstratie bloemstukken maken en wordt er hout gekloofd. Bovendien kunnen er ritjes gemaakt worden met de ponywagen.

En uiteraard is er gratis koffie en thee verkrijgbaar met wat lekkers erbij.

De zorgboerderij is te vinden aan Hamelweg 12 in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.