zonnehof neemt voor het eerst examens af

Zeven leerlingen van ZMLK de Zonnehof hebben voor het eerst in het bestaan van de Zonnehof een examen afgelegd voor ‘werken in de keuken’. Na het afnemen van een mondeling theorie-examen is er een praktijkexamen gedaan.

Bijna allemaal zijn ze geslaagd voor het certificaat, één leerling heeft op één punt het certificaat niet gehaald, maar heeft hier wel een vervangen certificaat voor gekregen.

Door dit certificaat kan het voor de leerlingen een opstap zijn naar niveau één van het mbo. Leerlingen met het SVH-certificaat zijn inzetbaar in een keukenomgeving; in het vrije bedrijf mits er persoonlijke begeleiding is of in een beschermd werkproject gewerkt kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.