Home / archiefcentraal / zondag finaledag open rtv tennistoernooi

zondag finaledag open rtv tennistoernooi

Zondag 25 juni worden de halve en de finales van het eerste Open R.T.V.-Tennistoernooi. Aan het toernooi op de tennisvelden aan de Ceintuurbaan in Raalte deden de afgelopen week ruim vijftig tennisspelers en –speelsters mee met een geldige KNLTB-pas.

De wedstrijdleiding is tot op heden zeer tevreden over het toernooi. Ondanks een aantal spannende driesetters zijn alle wedstrijden op tijd begonnen. De halve finales worden zondag vanaf 9.30 uur gespeeld. Om 12.30 uur starten de finales. De toegang is gratis.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.