zon 130 barrels op rodeo luttenberg

Op het weiland tegenover de afslag Butzelaarstraat/Bergweg komt die dag een arena van vijftig bij vijftig meter te liggen, omgeven door een diepe greppel, een zandwal en hekken.

Telkens gaan de drie overblijvers over naar de volgende ronde. Er wordt gestreden in een lichte, zware en superklasse om uiteinde¬lijk een plaats in de finales te bemachtigen. Hoogte-punt van de middag is de grote afvalrace, waarbij alle wrakken die nog kunnen rijden tegelijk in de arena komen, tot er uiteindelijk één overblijft die nog rijdt.

De organisatie heeft gezorgd voor consumptietent, toiletvoorzieningen en een zittribune (opbrengst voor ponyclub de Heuvelruitertjes). Dat de bezoekers daarnaast mogen rekenen op veel motorgeronk en rook is een zekerheidje. Aanvang is om 12.30 uur en het duurt tot circa 17.30 uur. De entreeprijs bedraagt 6 euro (jeugd tot en met 15 jaar 2 euro). Vanwege een gedeeltelijke wegafsluiting is de parkeerplaats alleen bereikbaar vanuit Hellendoornse en Haarler richting. Meer informatie op staging2.autorodeoluttenberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.