zomeractie rov weer van start

Meedoen is hartstikke simpel. Als je tussen maandag 30 mei en zaterdag 2 juli bij één van de circa zestig winkeliers in Raalte die meedoen aan de actie een aankoop doet van 10 euro of meer, ontvang je een bonnetje met daarop een unieke code. Deze code kun je invoeren op de site staging2.winkeleninraalte.nl. Met de ingevoerde code maak je kans op één van de zestien weekprijzen: waardebonnen van 25 euro. De weektrekkingen zijn op 7, 14, 21 en 28 juni. Gooi de bonnen daarna echter niet weg. Op 2 juli kun je ze deponeren in een grote bus. Uit de ingeleverde bonnen worden vervolgens de zeven of acht hoofdprijswinnaars getrokken. Vrijwel alle winkels in het Raalter centrum doen mee. De deelnemers zijn te herkennen aan een speciale Zomeractieposter.

Overigens volgt er binnenkort meer informatie over het prijzenpakket, maar deze keer dus in elk geval geen enorme hoofdprijs zoals vorig jaar, toen een Citroën C1 werd verloot. “Wat hoofdprijs betreft, wilden we dit jaar de lat niet nog hoger leggen”, legt Ewald Diekman uit namens het ROV. “Je moet toch ergens stoppen. Vorig jaar was er maar één grote prijs en dat was het dan. Met de zeven of acht hoofdprijzen die wij voor ogen hebben, kunnen we veel meer mensen blij maken en hopen we ook de spanning er tijdens de trekking in te houden.”

De finaletrekking op zaterdag 2 juli vormt weer onderdeel van het programma van de jaarlijkse zomerbraderie. In het hele centrum zullen plaatselijke ondernemers en diverse standhouders van binnen en buiten Raalte zich met hun waren presenteren. De finaletrekking vindt om 14.30 uur plaats op De Plas. Om in aanmerking te komen voor deze prijzen, dien je wel bij de trekking aanwezig te zijn. “We hopen dat het weer net zo’n succes wordt als vorig jaar”, stelt Ewald “Toen zat alles mee. We hadden prachtig weer, iedereen was enthousiast en het was hartstikke druk. We gaan er alles aan doen om dat dit jaar te herhalen!”

Meer informatie op staging2.winkeleninraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.