workshop digitale fotografie op lemelerberg

Op zaterdag 25 juni kunnen (amateur)fotografen en liefhebbers van natuur mee met een door fotografe Dook van Gils georganiseerde foto-excursie door natuurgebied De Lemelerberg.

De start is bij Wildthout Hotel & Restaurant, waar ’s morgens aandacht wordt besteed aan de theorie en de techniek. Natuurlijk is er volop tijd voor vragen. Na de lunch met heerlijke streekproducten uit het Vechtdal trekt de groep de natuur in om daar naar hartenlust te fotograferen en van de natuur te genieten. Er wordt een bezoek gebracht aan de schaapskudde van Landschap Overijssel. De theorie die ’s morgens opgedaan is kan meteen in praktijk gebracht worden. Niet alleen de fotografie, technische zaken en compositie komen aan bod, maar ook de natuur. Na afloop kan worden nagepraat en kunnen ervaringen uitgewisseld worden.

Voor degenen die in juni niet kunnen, wordt de workshop herhaald op 17 september en 8 oktober. Voor opgave en informatie: dookvangils@hotmail.com of 0529 – 45 11 50.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.