woonwinkel liv sluit deuren

Vanaf donderdag 23 juni gelden er bij Liv kortingen op de woonaccessoires van 50 tot 70 procent. Wie tot 15 augustus een schilderij koopt, krijgt 10 procent korting. Ook op schilderijopdrachten geldt een korting van 10 procent. In juli presenteert José nog een drietal dagworkshops schilderen. Hier kun je een eigen kunstwerk maken met een koe, landschap, bloem of abstracte voorstelling. Ervaring is niet vereist. Inschrijven kan individueel, maar ook met een groepje. De deelnamekosten bedragen 70 euro (dat is inclusief een doek van 80 bij 80 centimeter, een lunch en alle materialen).

In september beginnen de wekelijkse workshops weer. Geïnteresseerden kunnen altijd bellen.

Kijk voor meer info op staging2.josereuvekamp.com of bel 06-29442180.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.