Home / archiefcentraal / win kaarten voor pinkster party raalte

win kaarten voor pinkster party raalte

Salland Centraal mag een aantal kaarten voor de komende editie van de Pinkster Party Raalte verloten onder haar lezers. Gratis dus naar de optredens van Golden Earring en Caro Emerald. Om kans te maken op deze kaarten dien je de volgende vraag goed te beantwoorden: hoe heet het eerste album van Caro Emerald. Het antwoord kun je mailen naar prijsvraag@sallandcentraal.nl. De antwoorden dienen uiterlijk donderdagmiddag 13.00 uur binnen te zijn. Vermeld bij het antwoord wel je naam, mailadres en je telefoonnummer.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.