win hosting van je site met het noodweer

Of het noodweer komt of niet, dat houdt de gemoederen de hele dag al bezig. Weeralarm, verkeersalarm en weer alles werd weer ingetrokken. Daarna toch weer een waarschuwing van het KNMI. Of het komt weet eigenlijk niemand meer, maar als het dan uiteindelijk toch komt… Hou dan je fotocamera in de aanslag. Vooral als het begint te hagelen.

CariamaIT uit Lemelerveld geeft namelijk prijzen weg aan degenen die de mooiste hagelfoto’s van het noodweer schieten. Wat er te winnen valt? Drie pakketten van drie jaar hosting van een website en een .nl-domein, elk met een waarde van 225 euro. Daar kun je dan de komende jaren mooi je noodweer-foto’s op kwijt. Of foto’s van je hond. Of foto’s van je hond in noodweer.

Wat je moet doen? Schiet een mooie foto van de reusachtige hagelstenen, die al dan niet gaan vallen. Zet deze op Twitter, gericht aan @CariamaIT en voorzie je tweet van de hashtag #noodweer. Veel plezier! Enne… Als je naar buiten gaat in de hagel… Ze dan wel even iets op je hoofd.

Voor de mensen die van kleine lettertjes houden: De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.