wielerploeg hepro nwvg boekt successen

Wielerploeg HEPRO-NWVG heeft heel wat successen geboekt. Onlangs fietsten ze de Therme Kasseien Omloop in Exloo. Een koers van 127 km, waarvan 14 km over kasseien, ook wel kinderkopjes genoemd.

Aan het begin van de tweede kasseienstrook rijdt Ivana Iek, helaas krijgt ze een te grote achterstand op de rest. De rest van de koers zijn de dames steeds voorin te vinden, alleen heeft Nathalie halverwege problemen met haar zadel. Dit wordt snel verholpen door de mechanieker. 500 meter voor de laatste kasseienstrook valt Elise.

Na alle pech wordt Martina toch derde en Nathalie vierde. Een mooie prestatie voor Martina en Nathalie. Ze halen nu de UCI punten, waardoor ze dichtbij een plaats in de Olympische Spelen van Londen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.