welsumse karmse groter en mooier

De Welsumse Karmse, het grote familie feest dat plaatsvindt in het eerste weekend in augustus wordt dit jaar groter en mooier! De organiserende Vereniging voor Volksvermaken Welsum is voor komende jaren in zee gegaan met een andere kermis exploitant. Met deze grotere kermis onderneming is gekeken naar de mogelijkheid om het aantal attracties uit te bereiden. Met name voor de oudere jeugd zal er een nieuwe attractie bijkomen. Ook wordt er gekeken naar een nieuwe entree voor de feesttent aldus het stichting bestuur.

Ook de jaarmarkt op zaterdag krijgt een nieuwe impuls en zal een wat meer fair achtige uitstraling krijgen. Vele standhouders op diverse gebieden hebben zich hier al voor aangemeld. Deze fair is vrij toegankelijk voor iedereen.

De Corso optocht blijft natuurlijk het hoogtepunt van de Welsumse Karmse! Vele wagenbouw groepen zijn inmiddels weer aan het bouwen geslagen. Wagens met meest uiteenlopende onderwerpen zullen dit jaar weer voorbij trekken, begeleid door diverse muziek corpsen en bandjes. Grote vraag is natuurlijk of er voldoende dahlia’s zijn om de wagens te beplakken. De lange droogte periode en vele zon zullen ook uitwerking hebben op de dahlia velden.

Natuurlijk is de Megafeesttent weer het kloppende hart van dit feest! Gedurende het hele weekend zullen hier de beste bands en de leukste DJ’s optredens verzorgen. Zorg dat je erbij bent!

De zondagmiddag staat weer in het teken van de familiedag! Vanaf 13:00 uur zijn er weer de diverse volksspelen en ringrijden met paard en wagen. De organisatie is echter ook nog in de race een spektakelstuk naar Welsum te halen. Duidelijker mededelingen wil/kan men hier nog niet over doen, maar dit spektakel zal zeker de moeite waard zijn.

Welsumse Karmse 5, 6 en 7 augustus – staging2.welsumsekarmse.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.